A'afiaga ole hydroxypropyl methyl cellulose ether (hpmc) ile fa'atumauina o vai ole pa'u

Hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) e tele lava ina taʻalo le sao o le taofiofia o le vai, mafiafia ma faʻaleleia galuega faufale i le sima, gypsum ma isi mea paʻu.O le lelei tele o le fa'atumauina o le vai e mafai ona puipuia lelei ai le pa'u mai le mago ma le ta'e ona o le tele o le vai gau, ma fa'aumi ai le taimi faufale.

Faia le filifiliga o mea sima, aggregates, aggregates, vai faʻamauina sui, binders, faufale faʻaleleia modifiers, ma isi. vave i lalo o le tulaga o le susu susū ma vai miti.O le malosi faʻamaufaʻailogaina o le sima faʻapipiʻi e tatau ona faʻaitiitia le faʻavae i luga ole laiga, o lona uiga, o le malosi faʻapipiʻi i le va o le faʻavae faʻavae ma le soʻotaga togafitiga ≥ le malosi faʻapipiʻi i le va o le paluga faʻavae ma le faʻaogaina o togafitiga ≥ le sootaga i le va o le faʻavae. fa'apipi'i sima ma le sima fa'apipi'i.

O le sini sili mo le faʻamamaina o le sima sima i luga o le faʻavae o le sima faʻamamaina oloa faʻafefe vai faʻatasi ma le faʻavae, ulu i totonu o le faʻavae, ma fausia ai se "fesoʻotaʻiga autu" lelei ma le faʻavae, ina ia ausia ai le malosi faʻamau manaʻomia.O le faʻafefe saʻo i luga o le faʻavae o le a mafua ai le faʻasalalau ogaoga i le faʻaogaina o le vai o le faʻavae ona o le eseesega i le vevela, taimi faʻafefe, ma le faʻasusuina o le tutusa.O le fa'avae e itiiti ifo le vai ma o le a fa'aauau pea ona mitiia le vai i totonu o le sima.Aʻo leʻi faʻagasolo le faʻamamaina o le sima, e faʻafefe le vai, lea e aʻafia ai le faʻamamaina o le sima ma le faʻaogaina o oloa faʻafefe i totonu o le matrix;o le faavae o loʻo i ai se vai tele, ma o le vai i totonu o le sima e tafe atu i le faʻavae.E telegese le saoasaoa o femalagaiga, ma e oo lava i se vai-maua vai e fausia i le va o le sima ma le matrix, lea e aafia ai foi le malosi o le fusi.O le mea lea, o le faʻaaogaina o le auala masani faʻafefeteina o le a le gata ina le mafai ona foia lelei le faʻafitauli o le maualuga o le faʻaogaina o le vai o le faavae puipui, ae o le a aʻafia ai le malosi faʻapipiʻi i le va o le sima ma le faʻavae, e mafua ai le faʻafefe ma le taʻe.

A'afiaga ole cellulose eter ile malosi fa'amalosi ma sele ole sima sima.

Faatasi ai ma le faʻaopoopoga o le cellulose ether, o le malosi o le compressive ma le shear e faʻaitiitia, ona o le cellulose ether e faʻafefe vai ma faʻateleina ai le porosity.

O le faʻatinoina o le faʻaogaina ma le malosi faʻapipiʻi e faʻalagolago pe o le faʻaogaina i le va o le sima ma le mea faʻavae e mafai ona faʻamautuina ma lelei le "fesoʻotaʻiga autu" mo se taimi umi.

O aʻafiaga e aʻafia ai le malosi o fusi e aofia ai:

1. O uiga faʻafefe vai ma le gaʻo o le faʻaogaina o le substrate.

2. Le gafatia o le fa'atumauina o le vai, fa'aulufale ma le malosi fa'avae o le sima.

3. Meafaigaluega faufale, auala faufale ma le siosiomaga faufale.

Talu ai ona o le vaega faavae mo le fausiaina o le sima e iai le faʻaogaina o le vai, pe a maeʻa ona faʻafefeina e le faʻavae le vai i totonu o le sima, o le a faʻaleagaina le fausiaina o le sima, ma i tulaga ogaoga, o mea faʻamaʻi i totonu o le sima o le a le faʻamamaina atoatoa, e mafua ai. i le malosi, faʻapitoa O le mafuaʻaga ona o le malosi faʻafesoʻotaʻi i le va o le sima malo ma le faʻavae faʻavae e faʻaitiitia, ma mafua ai ona taʻe le sima ma paʻu ese.O le fofo masani i nei faʻafitauli o le faʻasusuina lea o le faʻavae, ae e le mafai ona faʻamautinoa o loʻo faʻafefete le faʻavae.


Taimi meli: Me-06-2023