Ethylcellulose mea e liusuavai ai

Ethylcellulose mea e liusuavai ai

Ethylcellulose o se polymer thermoplastic, ma e faamaluluina nai lo le liusuavai i le maualuga o le vevela.E leai se mea e liusuavai ma'oti e pei o nisi mea tioata.Nai lo lena, e fa'asolosolo malie le fa'amaluluina ma le fa'atuputeleina o le vevela.

O le mālūlū po'o le tioata suiga vevela (Tg) o le ethylcellulose e masani lava ona pa'ū i totonu o se va'aiga nai lo se mea patino.Ole fua ole vevela e fa'alagolago i mea e pei ole tikeri ole sui o le ethoxy, mamafa mole, ma le fa'atulagaina fa'apitoa.

I se tulaga lautele, o le vevela suiga tioata o le ethylcellulose o loʻo i le va o le 135 i le 155 tikeri Celsius (275 i le 311 tikeri Fahrenheit).O le va'aiga lea e fa'ailoa mai ai le vevela lea e fa'afefeteina ai le ethylcellulose ma fa'aitiitia ai le ma'a'a'a, fa'asolo mai le tioata ile tulaga pa'u.

E taua le maitauina o le faʻamaluluina o le ethylcellulose e mafai ona fesuisuiaʻi e faʻatatau i lona faʻaogaina ma le iai o isi mea i totonu o se faʻavae.Mo faʻamatalaga faʻapitoa e uiga i le oloa ethylcellulose o loʻo e faʻaaogaina, e fautuaina e vaʻai i faʻamatalaga faʻapitoa na tuʻuina mai e le gaosiga o le Ethyl cellulose.


Taimi meli: Ian-04-2024