Galuega a le Sodium Carboxymethyl cellulose i Pigment Coating

Galuega a le Sodium Carboxymethyl cellulose i Pigment Coating

Sodium carboxymethyl cellulose (CMC) o loʻo faʻaaogaina lautele i le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi mo faʻamoemoega eseese ona o ona uiga tulaga ese.O nisi nei o galuega autu a le sodium carboxymethyl cellulose i le ufiufi o le pigmenti:

  1. Fa'amau: O le CMC e fai ma mea fa'apipi'i i mea fa'apipi'i fa'apipi'i, e fesoasoani i le pipi'i o vaega o le pigmenti i luga o le mea'ai, e pei o pepa po'o pepa pepa.E fausia ai se ata fe'avea'i ma felagolagoma'i e fa'apipi'i fa'atasi ai vaega o le pigmenti ma fa'apipi'i i le mea'ai, fa'aleleia atili ai le pipii ma le tumau o le ufiufi.
  2. Mafiafia: O le CMC e galue e pei o se mea faʻafefeteina i mea faʻapipiʻi faʻapipiʻiina, faʻateleina le viscosity o le paluga faʻapipiʻi.O lenei viscosity faʻaleleia e fesoasoani e pulea le tafe ma le salalau o mea faʻapipiʻi i le taimi o faʻaoga, faʻamautinoa le ufiufi toniga ma puipuia le faʻafefe poʻo le susu.
  3. Fa'amautu: O le CMC e fa'amautu le ta'apeina o le pigmenti i fa'apalapala fa'apipi'i e ala i le taofia o le fa'aputuina o fasimea ma le palapala.E fausia ai se colloid puipuia faataamilo i vaega o le pigmenti, e taofia ai i latou mai le to'a ese mai le taofiga ma faʻamautinoa le tufatufaina tutusa i le paluga faʻapipiʻi.
  4. Rheology Modifier: O le CMC o loʻo galue e pei o se rheology modifier i le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le pigmenti, faʻaosofia le tafe ma le faʻavasegaina o uiga o mea faʻapipiʻi.E fesoasoani e faʻaleleia atili le tafe o meatotino o le ufiufi, faʻatagaina mo le lamolemole ma e oʻo lava i le faʻaogaina i luga o le substrate.E le gata i lea, o le CMC e faʻaleleia le malosi o le ufiufi e faʻamalo ese ai le le atoatoa ma faʻatupuina se faʻauma tutusa.
  5. Suavai Taofi: O le CMC e galue o se vai e taofia ai le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi, fesoasoani e pulea le fua o le faʻamago o mea faʻapipiʻi.E mitiia ma taofi i luga o mole vai, faʻagesegese le faʻagasologa o le faʻafefe ma faʻalauteleina le taimi faʻamago o le ufiufi.O lenei taimi fa'a'umi'umi e fa'amamago e mafai ai ona fa'alelei lelei ma fa'aitiitia ai le fa'aletonu e pei o le ta'e po'o le ma'i.
  6. Fa'asagaga Fa'asagaga i luga o le Laueleele: CMC e fa'aleleia le fa'amata'u o le fa'apipi'iina o mea fa'apipi'i, fa'aleleia le susu ma le fa'asalalauina o meatotino.E faʻaitiitia ai le faʻalavelave i luga o le mea faʻapipiʻi, faʻatagaina e sosolo atili i luga o le substrate ma pipii lelei i luga.
  7. pH Stabilizer: E fesoasoani le CMC i le faʻamautuina o le pH o le faʻapipiʻiina o le pigmenti, e fai ma sui e faʻatumauina le maualuga o le pH manaʻomia.E fesoasoani e puipuia ai le fesuisuiai o le pH e mafai ona afaina ai le mautu ma le faatinoga o le mea e ufiufi ai.

O le sodium carboxymethyl cellulose e taua tele i le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o pigmenti e ala i le avea o se fusifusia, mafiafia, faʻamautu, faʻaleleia o le rheology, faʻamautu vai, suiga faʻafefe, ma faʻamautu pH.O ana mea fa'apitoa e fesoasoani i le fa'aleleia atili o le fa'apipi'iina o le ufiufi, tutusa, tumau, ma le tulaga maualuga o le oloa mae'a.


Taimi meli: Feb-11-2024