Hydroxyethyl cellulose i vali ma'a moni

Folasaga ile vali ma'a moni

O vali maa moni o se ituaiga o vali e iai se mea teuteu e pei o le maamora ma le maamora.O vali maa moni e masani lava ona faia i le paʻu o le maʻa masani o lanu eseese, lea e faʻaaogaina i le faʻataʻitaʻiga o maʻa o le fausiaina o puipui i fafo, e lauiloa foi o le maa vai.

O fale e teuteuina i vali maʻa moni e iai le lanu faʻalenatura ma moni, lea e maua ai e tagata se lagona lelei, matagofie ma mamalu.E talafeagai mo teuteuga i totonu ma fafo o ituaiga uma o fale, aemaise lava mo le teuteuga i luga o fale faʻapipiʻi, lea e manino ma ola.O loʻo i ai se aʻafiaga i tua i le natura.

Vali maa moni o loʻo i ai uiga o le puipuiga o le afi, e leai se vai, faʻafefeteina ma alkali, faʻaleagaina, e le oona, leai se tofo, malosi faʻapipiʻi, e le mafai ona mou atu, ma isi. fale.O le vali e lelei le faʻapipiʻiina ma le faʻafefete-faʻafefete, o lea e sili ona talafeagai mo le faʻaogaina i vaega malulu.

O vali maa moni e iai le lelei o le faʻagogo faigofie, faʻasaoina taimi ma faʻaoga faigofie.

Ole matafaioi ole hydroxyethyl cellulose ile vali ma'a moni

1. Faʻaitiitia le toe faʻaleleia
Hydroxyethyl cellulose i vali ma'a moni e mafai ona taofia le faʻasalalauina o le faʻasalalauina o le paʻu vali maʻa moni, faʻateleina le nofoaga lelei o le fausiaina, faʻaitiitia le gau ma le faʻaleagaina o le siosiomaga.

2. Lelei le faatinoga

A maeʻa ona faʻaaogaina le hydroxyethyl cellulose e fai ai mea vali maʻa moni, e lagona e tagata o le oloa e maualuga le viscosity ma faʻaleleia le tulaga lelei o oloa.

3. Malosi o le anti-penetration aafiaga o le pito i luga

O oloa vali maʻa moni e faia i le hydroxyethyl cellulose o loʻo i ai se fausaga faʻapipiʻi, ma o le lanu ma le luster o le pito i luga o le a toniga e aunoa ma le mou, ma o le aofaʻi o le pito i luga o le a faʻaitiitia.A maeʻa le mafiafia masani (e pei o le: fulafula alkali, ma isi) e faia i le vali maʻa moni, ona o lona faʻamama le fausaga pe a uma ona fausia, ma ona o le mafiafia ma foliga o le fausiaina, o le a faʻateleina le faʻaaogaina o vali i le vali maeʻa. e tusa ai, ma E i ai se eseesega tele i le absorption o le peleue pito i luga.

4. lelei vai tetee ma ata-fausia aafiaga

O le vali ma'a moni e faia i le hydroxyethyl cellulose o lo'o i ai le malosi fa'atasi ma le fetaui lelei ma le emulsion.O le ata o oloa e sili atu ona mafiafia ma sili atu ona faʻapipiʻi, ma faʻaleleia atili ai lona teteʻeina o le vai ma puipuia lelei le tulaga o le paʻepaʻe i vaitau timuga.

5. Lelei anti-settling aafiaga

O le vali maʻa moni e faia i le hydroxyethyl cellulose o le ai ai se fausaga fesoʻotaʻiga faʻapitoa, lea e mafai ona puipuia lelei le paʻu mai le goto, faʻamautu le oloa i le taimi o felauaiga ma le teuina, ma ausia se aafiaga lelei e mafai ona tatala.

6. Fauga faigofie

O le vali maʻa moni e faia i le hydroxyethyl cellulose e iai le vai i le taimi o le fausiaina, lea e faigofie ona faʻatumauina le lanu o le oloa i le taimi o le fausiaina, ma e le manaʻomia ni tomai faufale maualuga.

7. Lelei tele le tete'e i le palapala

O le fausaga polymeric faʻapitoa e mafai ona puipuia lelei le osofaʻiga a le limu.E fautuaina e faʻaopoopo se aofaʻi talafeagai o fungicide ma vailaʻau faʻamaʻi e faʻamautinoa ai se aafiaga sili atu.


Taimi meli: Mati-24-2023