Le aʻafiaga o le faʻatinoga o le hydroxypropyl methylcellulose ether i le paʻu paʻu mamago

Fa'amauina le vai ole hydroxypropyl methylcellulose ether

O le taofiofia o le vai o le paluga paluga mago e faasino i le malosi o le sima e taofi ma loka ai le vai.O le maualuga o le viscosity o le hydroxypropyl methylcellulose ether, o le sili atu lea o le taofiofia o le vai.Talu ai ona o le fausaga o le cellulose o loʻo i ai le hydroxyl ma le ether, o le okesene i luga o le hydroxyl ma le ether kulupu faʻatasi e fesoʻotaʻi ma mole vai e fausia ai fusi o le hydrogen, ina ia avea le vai saoloto ma vai fusifusia ma faʻafefe ai le vai, ma fai ai se sao i le faatumauina o le vai.

Solubility ole Hydroxypropyl Methyl Cellulose Eter

1. O le eter cellulose e faigofie ona taape i totonu o le vai e aunoa ma le faʻapipiʻiina, ae o le fua o le faʻamavaeina e matua tuai lava.O le cellulose ether i lalo ifo o le 60 mesh e fa'amavae i le vai mo le tusa ma le 60 minute.

2. Fine particle cellulose ether e faigofie ona taape i totonu o le vai e aunoa ma le faʻapipiʻiina, ma o le fua o le faʻamavaeina e feololo.O le cellulose ether i luga aʻe o le 80 mesh e faʻamavae i le vai mo le tusa ma le 3 minute.

3. O le ether cellulose e sili atu ona lelei e taape vave i totonu o le vai, faʻafefeteina, ma faʻatupu vave le viscosity.O le cellulose ether i luga atu o le 120 mesh e solo i le vai mo le tusa ma le 10-30 sekone.

O le sili atu ona lelei o vaega o le hydroxypropyl methylcellulose ether, o le sili atu lea o le taofiofia o le vai.O le pito i luga ole cellulose eter e fa'amavae vave pe a uma ona fa'afeso'ota'i i le vai ma fa'atupu ai se fa'ailoga gel.O le kelu e afifi ai mea e puipuia ai mole mole vai mai le faaauau pea ona ati.O nisi taimi e le mafai ona faʻasalalau faʻatasi ma faʻamavae e tusa lava pe a uma ona faʻaosoina mo se taimi umi, faʻatupuina se fofo faʻafefe poʻo se faʻaputuga.O vaega laiti e taape ma solo vave pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi i le vai e fausia ai se viscosity tutusa.

PH taua ole hydroxypropyl methylcellulose ether (fa'aletonu po'o le vave malosi)

O le tau o le pH o le hydroxypropyl methylcellulose ether gaosi oloa i le fale ma fafo o loʻo faʻatonutonuina i le tusa ma le 7, o loʻo i totonu o se tulaga acidic.Talu ai o loʻo i ai pea le tele o fausaga mama anhydroglucose i le mole mole o le cellulose ether, o le mama anhydroglucose o le vaega autu lea e mafua ai le sima.O le mama anhydroglucose e mafai ona faia ions calcium i le sima hydration solution e maua ai le suka-calcium molecular compounds, faʻaitiitia le faʻaogaina o le calcium ion i le taimi o le induction o le faʻamamaina o le sima, puipuia le faʻavaeina ma le faʻafefe o le calcium hydroxide ma tioata masima calcium, ma faʻatuai le faʻamamaina o le vai. sima.faiga.Afai o le tau o le PH o loʻo i se tulaga alkaline, o le paluga o le a aliali mai i se tulaga vave-malosi.O le taimi nei o le tele o faleoloa e faʻaaogaina le sodium carbonate e faʻafetaui ai le tau o le pH.Sodium carbonate o se ituaiga o mea e faʻapipiʻi vave.O le sodium carbonate e faʻaleleia ai le faʻatinoga o luga ole sima sima, faʻamalosia le felagolagomaʻi i le va o vaega, ma faʻaleleia atili le viscosity o le sima.I le taimi lava e tasi, o le sodium carbonate e vave tuʻufaʻatasia ma ion calcium i totonu o le sima e faʻaleleia ai le faʻavaeina o le ettringite, ma faʻapipiʻi vave le sima.O le mea lea, o le tau o le pH e tatau ona fetuunaʻi e tusa ai ma tagata faʻatau eseese i le gaosiga moni.

Meatotino Fa'asao ole Ea ole Hydroxypropyl Methyl Cellulose Eter

O le a'afiaga o le ea o le hydroxypropyl methylcellulose ether e mafua ona o le cellulose ether o se ituaiga o mea fa'afefe.O le gaioiga faʻafesoʻotaʻi o le cellulose ether e masani lava ona tupu i luga o le faʻaogaina o le gas-suavai.Muamua, o le faʻaofiina o le ea bubbles, sosoo ai ma le faʻasalalau ma le Susū aafiaga.O le cellulose ether o loʻo i ai vaega alkyl, lea e faʻaitiitia ai le faʻalavelave i luga ma le malosi o le vai, e faigofie ai ona faʻatupuina le tele o pupuni tapuni laiti i le taimi o le faʻafefeteina o le vaifofo vai.

Gel Meatotino o Hydroxypropyl Methyl Cellulose Eter

A maeʻa ona faʻamavaeina le hydroxypropyl methylcellulose ether i totonu o le sima, o le methoxyl ma le hydroxypropyl vaega i luga o le filifili mole o le a tali atu i ions calcium ma ion alumini i totonu o le slurry e fausia ai se gel viscous ma faʻatumu le sima sima gaogao., faʻaleleia le faʻapipiʻiina o le sima, fai le matafaioi o le faʻatumu ma faʻamalosia.Ae peita'i, a o'o i lalo le mamafa o le matrix composite, e le mafai e le polymer ona fai se sao lagolago malosi, o lea e fa'aitiitia ai le malosi ma le gaugau fua o le sima.

Ata Ata o le Hydroxypropyl Methyl Cellulose Eter

A maeʻa ona faʻapipiʻi le hydroxypropyl methyl cellulose ether mo le faʻamamaina, o se vaega manifinifi o le latex ata e fausia i le va o vaega sima.O lenei ata tifaga ei ai se faʻamaufaʻailoga ma faʻaleleia atili le mago o le sima.Ona o le lelei o le taofiofia o le vai o le hydroxypropyl methylcellulose ether, o loʻo teuina mole mole vai i totonu o le sima, ma faʻamautinoa ai le faʻamaʻaina o le sima ma le atinaʻeina atoatoa o le malosi, faʻaleleia le malosi o le fusifusia o le sima, ma i le taimi lava e tasi. faʻaleleia le tuʻufaʻatasia o le sima, faia ai le palasitika lelei ma le fetuutuunai, ma faʻaitiitia ai le faʻaitiitia ma le deformation o le sima.


Taimi meli: Me-23-2023