O le a le eseesega i le va o le HPMC ma pe leai foi S?

1. HPMC ua vaevaeina i ituaiga vave ma vave fa'asalalau ituaiga.

O le ituaiga fa'asalalau vave o le HPMC o lo'o iai le mataitusi S o le suffix.Glyoxal e tatau ona faʻaopopo i le taimi o le gaosiga.

O le ituaiga HPMC vave fa'asalalauina e le fa'aopoopoina ni mataitusi, pei o le “100000″ o lona uiga “100000 viscosity fa'ata'ape vave HPMC”.

2. Faʻatasi pe leai S, o uiga e ese

Fa'ata'ape vave le HPMC fa'avave ona ta'ape ile vai malulu ma mou atu ile vai.O le vai e leai se viscosity i le taimi nei ona o le HPMC e naʻo le taʻape i totonu o le vai ae leʻo faʻamavaeina.A maeʻa pe a ma le lua minute, o le viscosity o le vai e faasolosolo malie ona faʻatuputeleina, faʻatupuina se vai viscous manino.Colloid mafiafia.

O le HPMC vave e mafai ona ta'ape vave ile vai vevela ile tusa ole 70°C.Pe a pa'ū le vevela i se vevela patino, e aliali lemu le viscosity seia oʻo ina fausia se colloid viscous manino.

3. Pe i ai pe leai foi S, e ese le faamoemoega

O le HPMC vave e mafai ona fa'aogaina i le pa'u pa'u ma le sima.I kelu vai, vali ma mea e fa'amamā ai, e ono tupu mai ni fa'aputu ma e le mafai ona fa'aaogaina.

Vave fa'asalalau HPMC ei ai le tele o fa'aoga.E mafai ona faʻaaogaina mo le paʻu paʻu, sima, kelu vai, vali, ma mea faʻamamā e aunoa ma se faʻalavelave.

auala fa'amavae

1. Ave le vai vevela manaʻomia, tuʻu i totonu o se atigipusa ma faʻamafanafana i luga aʻe o le 80 ℃, ona faʻasolosolo malie lea o lenei oloa ma faʻafefete lemu.O le cellulose e opeopea i luga o le vai i le taimi muamua, ae faasolosolo malie ona taape e fai ai se slurry tutusa.Fa'alili le vaifofo a'o fa'aoso.

2. Poʻo le vevela 1/3 poʻo le 2/3 o le vai vevela i luga aʻe o le 85 ° C, faʻaopopo le cellulose e maua ai se slurry vai vevela, ona faʻaopopo lea o le aofaʻi o totoe o le vai malulu, faʻaoso faʻaauau, ma faʻamafanafana le paluga e maua.

3. Cellulose o lo'o i ai se lapo'a lelei tele ma o lo'o i ai e pei o ni vaega laiti e tasi i totonu o le pa'u fa'afefete tutusa.E vave malepe pe a faʻaalia i le vai e fausia ai le viscosity manaʻomia.

4. Fa'aopoopo le selulosa lemu ma tutusa i le vevela o le potu, fa'aoso fa'aauau seia maua se vaifofo manino.

O a mea e a'afia ai le taofiofia o le vai ole hydroxypropyl methylcellulose?

O le taofiofia o le vai o le hydroxypropyl methylcellulose HPMC oloa lava ia e masani ona aʻafia i mea nei:

1. Tulaga tutusa o le cellulose ether HPMC

Ole vaega ole HPMC methoxy ma le hydroxypropoxy e tutusa lelei ona tufatufaina ma e maualuga le taofiofia o vai.

2. Cellulose ether HPMC vevela gel vevela

O le maualuga o le vevela o le gel conductive vevela, o le maualuga o le faʻamauina o le vai;i le isi itu, o le maualalo o le fua faatatau o le taofia o le vai.

3. Viscosity ole cellulose ether HPMC

A faʻateleina le viscosity o le HPMC, faʻateleina foi le fua faatatau o le vai;pe a oʻo le viscosity i se tulaga faʻapitoa, o le faʻateleina o le faʻamauina o le vai e foliga mai e agamalu.

Cellulose ether HPMC aofaiga faaopoopo

O le tele o le cellulose ether HPMC faʻaopoopoina, o le maualuga o le faʻamauina o le vai ma sili atu le faʻaogaina o le vai.

I le va o le 0.25-0.6%, o le faʻamauina o le vai e faʻateleina vave pe a faʻateleina le aofaʻi faʻaopoopo;a fa'atupula'ia le aofa'i fa'aopoopo, e fa'agesegese le fa'atuputeleina o le fa'atumauina o le vai.


Taimi meli: Feb-06-2024